Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

1 hónap és 1 leszek
Szerző: Anna
2018.03.03. Megosztás

Azt mondják, hogy ez a hónap a farsangnak ideje, hogy ilyenkor mindenki beöltözik valaminek.

Voltam Pagát, voltam Grabovszky, voltam jó testvér, voltam habos, Kököjszivel és Bobojszával varázslatos.

Voltam csíkos, csikis,csintalan, répát földre dobó huncut, fürdőben olvasó vagy fogmosó gondtalan fogatlan.

Voltam vendég sok helyen, baba csoportban, buliban, rokonoknál, bemutattam, hogy mit tudok, utánoztam kicsit, nagyot. Sok játékkal játszottam, pakoltam és rakodtam, cica nevét mondogattam, kockákba kockákat pakoltam, formákat tekergettem, a lyukakba beejtettem. Segítettem apának hajtogatni a ruhákat, főleg amivel már kész volt, azokat is megszereztem, és messzire hajítottam.

Voltam alvó jó gyerek és vicces fülbevalós macsek, medve és titkos ügynök, űrhajós, bulizók királya.

Voltam beteg, voltam vicces, dobos zenész, énekes. Érdekesnek találtam, hogy minden színes, réteges. Hallottam, hogy a szomszédban túrnak-fúrnak, morognak, mindenkinek megmondtam, hogy megint hallom, hogy búúú van. Olvasgattam is sokat, ha épp nem játszottam, vagy az összes játékot szétszórtam a lakásban. Pohárból már jól iszom vizem vagy a turmixom. Sokat eszem.

Szeretem, ha pépes, mert könnyebben lenyelem, de azért ha muszáj, majszolom kenyerem. Anyucinak tetszik, hogy úri fiú vagyok, kisujjamat felemelem, úgy eszem az eledelem. Egyre jobban okosodom, este én is imádkozom, összefűzőm ujjacskáim, megfürdetem kis kacsáim. Anya tanít másokat masszírozni babákat, én is segítek neki, vidám lesz így mindenki.

Akivel csak találkozom, megmutatom tudományom, és vígan mondja mindenki:  ÖnÁLLÓ fiú, mondjuk ki.          

Még egy hónap és egy éves leszek.

Apához, anyához pár lépést is teszek, bizony már mindjárt nagyon nagy leszek.

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: