Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

Karácsonyra már az új lakásban lehetünk?
Szerző: Anna
2016.10.16. Megosztás

A munkások még fel-le mászkálnak a lakóparkban, de lehetséges, hogy mi már az új lakásban tölthetjük a Karácsonyt? Olyan jó lenne.

Felröppent egy hír, miszerint a kisebb értékű lakások már költözhetőek lesznek Karácsonykor. Úgy tudom, hogy két olyan lakás van, amik egyáltalán nincsenek berendezve.

Épp ezért hívtak el ebbe a műsorba, mint lehetséges lakót, hogy számoljak be nektek arról, hogy mit érzünk most. Milyen ez a várakozás. Amióta be lehet menni a Buboca Lakóparkba, és kedvünkre lehet sétálni, szinte minden nap erre visz az utam, munka után. Mi az egyes lakásra pályáztunk.Nagyon szép a kertje, csodásan néz ki kívülről. Már elképzeltem, hogy milyen virágokat szeretnék ültetni a kertbe. Sőt egyszer azon kaptam magam, hogy a kertkaput méregetem, hogy milyen díszt fogok rárakni, meg hogy a kerítésre vagy az egyik fára tegyem-e a Karácsonyi fényszórókat. Aztán rájövök, hogy nem szabad ennyire beleélnem magam, mert lehet, hogy nem mi nyerjük meg a házat, de úgy tudom, hogy e két kisebb (egyes és kettes ház) pályázatát október 21-ig fogadják majd csak el. Valóban tudnak ilyen gyorsan dönteni? Igazságos lesz? Hamarosan kiderül! Mi már nagyon várjuk! Nagyon jó lenne, ha Karácsonyra már az új lakásban lehetnénk!

 

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: