Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

Kihozni belőle a maximumot macera nélkül
Szerző: Anna
2017.08.21. Megosztás

Hogy hogyan is tudjuk gyermekünkből majd kihozni a maximumot mindenféle macera nélkül?! Gondolatébresztőnek néhány szó legyen erről is: “Hozzunk magunkkal” szokták mondani, vagy ezt is halljuk gyakran: “ezt már a homokozóban megtanuljuk”; vagy ezt is mondják a párválasztóknak: “mindenki a saját bőröndjével együtt lép bele egy új kapcsolatba.”

Legfontosabb, hogy ismerjük meg a gyermekünket. Hogyan? Meg kell figyelnünk őt, majd bíznunk kell a képességeiben is. Szem előtt kell tartanunk, hogy a gyerekünk nap mint nap változhat, alakulhat a fejlődés során ahhoz, hogy ki tudjuk belőle hozni a maximumot, hogy boldog (és sikeres) legyen, meg kell ismernünk a készségeit, hogy mi várható el tőle abban az adott időben és az adott életkorában. Blanka doktornővel, István doktor úrral karöltve segítünk ebben. Már dolgozunk azok a kis irományon, ami útmutató lehet mindenkinek.

 

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: