Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

Maradandót alkotni, ez volt a cél
2016.04.25. Megosztás

KEDVES OLVASÓNK!

Ugye Te is kíváncsi vagy arra, hogy mit rejtenek azok a nagy falak a régi raktárépületek volt helyén? Annyit már eddig is tudtunk, hogy 2014. májusában a polgármester új megbízási programot írt ki a Területfejlesztési szakosztálynak, és hogy az ő terveik megvalósításán dolgoznak a falak mögött!

A részletekről végre egy hiteles beszámolót adhatunk! A mai vendégünk volt a Városháza Területfejlesztési szakosztályának munkatársa, Villő Norbert. Szavait a lehető legpontosabban igyekszem visszaadni azoknak, akik nem hallották a mai adásunkat!

"Kedves Buboca Rádió! Köszönjük a megkeresést. Most már örömmel adhatunk tájékoztatást az Önök hallgatóinak is arról, hogy mi történik a falak mögött.

Az elmúlt két évben egy új és nagyszabású terv valósulhatott meg, amelynek már az előkészületei is nagy örömöt okoztak számunkra. A polgármester célja volt, hogy maradandót, hasznosat alkosson és követendő példát mutasson minden kerületnek. Úgy érzem, ezt maximálisan sikerült megvalósítani.

A falak ma lebomlanak, és most már nem csak repülőgépről lesz látható, amit alkottunk.

A részletes tervezés, megfelelő és hatékony munkafolyamat szervezésének köszönhetően mára több épület épült fel egy eddig kihasználatlan, műveletlen területen.

A projekt részeként felépíthettünk egy kórházat, egy oktatásra alkalmas épületet, valamint egy közösségi házat, amelyben könyvtár és mozi is működni fog. A területen több kisebb épülő házat is láthatnak majd akik holnaptól arra sétálnak. (Holnap hivatalosan is lebontják a falakat, és egy csodás kerítés épül a Lakópark-komplexum körül.)

A park felépítése és a belsőépítészeti munkálatok még eltartanak egy ideig, de várhatóan már nem sokáig. A park nyitott lesz mindenkinek, ahol játszóterek, kutyafuttatók, sportolásra, szórakozásra alkalmas területek kerülnek kialakításra.

Tehát a munkálatok jól haladnak, most ennyit adhatok át Önöknek, de türelem, nemsokára mindent megtunak."

 

Ezt valóban mi is várjuk, igaz?

 

TÜSTÉNT HIREK

 

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: