Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

Tervezzük az évet
2017.02.17. Megosztás

A mai nap kivételesen el kellett hoznom a kutyámat a munkába, mert orvoshoz kell mennünk, amit lement az adás. De persze érkezés előtt még útba kellett ejteni a Buboca Utcai Lakópark kutyafuttatóját, hogy Pajti fáradtság miatt ne szedje majd szét a stúdiót.

A futtatón akaratlanul is fültanuja lettem két hölgy beszélgetésének. Az egyikük egy anyuka volt, nagyon aggódott, hogy kis fia jó ütemben fejlődik-e. Az a meglátása, hogy gyermeke le van maradva egy rokon gyerekéhez képest a mozgásban. A hölgy barátja nyugtatta őt, hogy szerinte minden rendben, és ezek az apróbb eltérések, teljesen normálisak.

Ez adta az ötletet, hogy ezekről a témákról beszélni kell. A stúdióba érve, fel is hívtam István doktort, hogy vendégem legyen a műsorban, és meséljen a gyermekek fejlődéséről. Ő azt mondta, hogy ilyen dolgokat nem lehet egy alkalom alatt 1-2 percben megbeszélni. Örültem ennek a válasznak, és javasoltam, hogy ha hónapokig is eltart, de kap néhány percet minden nap a műsoromban, hogy beszéljen a hallgatóknak erről. Belement és a kollégáit is hozza. Majd megkérem őket, hogy írjanak egy kis összefoglalót is mindarról, amit mesélnek. Szuper lesz ez az év. Várjuk őket.

 

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: