Lemaradtál a Buboca Rádió mai adásáról? Olvasd vissza munkatársaink beszámolóját, így megtudhatod, mi történt ma a Buboca utcai Lakóparkban.

Új helyen
2016.09.12. Megosztás

Elnézést, amíg egy ideig csöndes volt a Rádió, de annyira megtetszett nekünk a Buboca Utcai Lakópark, hogy mi is beköltöztünk. A közösségi ház - szerintem - egyik legnaposabb szobájában kiépíthettük a stúdiónkat. S büszkén jelenthetem be, a Buboca Rádió új névvel, új lendülettel ismét üzemel.

Nagy szerencse ez a szoba, nagyon jó a kilátás a parkra, és hogy, Te is, kedves hallgató és/vagy blogolvasó is "láthasd", amit én, megpróbálom összeszedni minden költői tudásom, és leírom neked, hogy elképzelhesd mit is látunk az ablakból.

A stúdiónk egy sarokszobában van, a közösségi ház legfölső emeletén. Függönyöket még nem raktunk föl, lehet, hogy jobb is ez így. Minden reggel, amikor a műsor indul, a nap már bekandikál, és velünk van egészen ebédig. Az ablakból , a legtávolabbi pont, amit még éppen látunk, néhány új lakóház teteje, és a kórház épületének helikopter leszállója. Kicsit közelebb látom a Labirintus-park gyönyörű sövényeit, és rátalok a romantikus padocskákra is. Legjobb ötlet, szerintem, a három kis híd, ami kilátóként is szolgál a labirintusban sétálónak, de egyúttal a kijutást is biztosítja, hiszen, aki a hidat megtalálja, rajta keresztül kijuthat a labirintusból.  Az egyik híd arra az útra visz, ami a Lakópark bejáratától vezet egészen az Akadámiához, és azután hozzánk a Könyvtár és Közösségi ház épületéhez. A második híd a Bakta-tó egyik bejáratához van közel. Sajnos ezt a mesterséges tavat az ablakból már nem látom, de szép hely, és a környék apraja-nagyja már meg is mártozott a vizében, amikor az idő megengedte. A harmadik híd arra az útra visz ki, ami a kutyafuttatóhoz és a játszótérhez vezet. Az ablakból még látom azt a futópályát, ami a labirintust veszi körül, és még pont rálátok a szabadtéri sporteszközök parkjára is. Egyszerűen lenyűgöző ez a Buboca Utcai Lakópark. Örülök, hogy ide költöztünk!

Legutóbbi bejegyzések:

Régebbi bejegyzések: