Rólunk első dekoráció kép
Rólunk második dekoráció kép

Lakópark

 

Üdvözöljük!

Virtuális és valós, miért ne lehetne együtt egy helyen? 

Ezt a Virtuális családbarát Lakóparkot a Virtuális Városi Önkormányzat Virtuális Területfejlesztési Ügyosztálya építette a Buboca utcában. A kitalált lakók pályázat útján jutottak ezekhez az épületekhez. A lakópark területén található "megtalálható" szolgáltatások nem virtuálisak, habár az itt lakó virtuális emberek részére is készültek! A valóságban viszont több helyszínen (lenn olvasható, hogy pontosan hol) várja a résztvevőket! Nézzetek körül az oldalon, ismerjétek meg, és látogassatok vissza ebbe az élő Virtuális és Valós világba akár minden nap! 

Nézz be a Baba Klubba és tanulj a Tanodában!

Gyógyulj a Klinikánkon! (virutális világ) 

Vegyél részt a Tanfolyamainkon!

Kövesd online a Buboca Rádió adásait! (virtuális világ)

A Múzeumban megörökítettük valós eseményeket!

 

Helyszínek és foglalkozásaink:

Budavár, Vízivárosi Klub (1015 Budapest, Batthyány u. 26.) hetente, hétfőnként délelőtt Baba Klub és Tanoda / Beszélgetés a szakértővel, Babamasszázs Csecsemőelsősegély tanfolyam, Beszélő Babakezek babajelbeszéd tanfolyam

FMH (1119 BudapestFehérvári út 47.) hetente, szerda 9:30-11:30 Beszélő Babakezek babajelbeszéd tanfolyam

 

 

 

 

Aki része az egésznek, tudja azt is,

hogy nélküle már nem lenne ugyanaz az egész!

 

Lakóink és dolgozóink

Tüstént Hírek

Tüstént Hírek

Gergő vagyok, a Tüstént hírek szerkesztőjeként vasárnap és hétfőn hallhattok engem a Buboca Rádióban ! Friss hírekkel, érdekességekkel jelentkezem! No, de ha lemaradsz az adásról, az sem baj, kövesd a blogon az eseményeket!

András apó

András apó

András apó a nevem, szórakozás a kenyerem. Minden hétenvégén jól mulatsz, Ha csütörtöktől velem maradsz! Hallhatsz engem Rádióban! Olvashatsz a Blog-olóban! Fürdőzünk a Locsolóban! Találj rám a Lakóparkban!

Anna

Anna

Elsőként költözhettem be a családommal a Buboca utcai Lakóparkba. Szerdánként hallhattok engem a Buboca Rádióban, de a blogban is igyekszem hitelesen leírni a nap eseményeit.  

Bianka

Bianka

A Buboca utcai Lakópark egyszerűen csodálatos. Örömmel tölt el, hogy én a klinikára kerültem és ráadásként az egyik lakásba is beköltözhettünk. Szerdánként én is beszélek magamról és munkáról a Buboca Rádióban.

István doktor

István doktor

A Buboca Utcai Klinika vezetője vagyok. Megtalálhatnak a klinikában, illetve keddenként a Buboca Rádióban is! A fontosabb témákról a Rádió blog oldalán olvashatnak a kedves érdeklődők. Jó Egészséget kívánok!

Kati doktor néni

Kati doktor néni

A Buboca Rádióban István doktorral karöltve vezetjük a keddi műsort, szemészeti, gyermekszemészeti témában válaszolok a hallgatók kérdéseire. A blogban is igyekszem leírni a legfontosabbakat! Szerettel várom a további kérdéseket is!