Rövid bemutatkozás

Rólunk első dekoráció kép
Rólunk második dekoráció kép

Buboca Utcai Lakópark

Aki része az egésznek, tudja azt is,

hogy nélküle már nem lenne ugyanaz az egész!

Üdvözöljük Lakóparkunkban!

Ezt a Családbarát Lakóparkot a Városi Önkormányzat Területfejlesztési Ügyosztálya építette. A lakók pályázat útján jutottak ezekhez az épületekhez. A lakópark területén található szolgáltatások nemcsak az itt lakók részére készült el! Jöjjenek beljebb és ismerjenek meg minket! Vegyék igénybe szolgáltatásainkat! A parkban többféle szabadidős időtöltésre is lehetőséget kínálunk. Olvassa el figyelmesen Térképes útmutatónkat! 

A Buboca utcai Lakóparkban az egész család kellemesen érezheti magát!

 

 

 

Lakóink és dolgozóink

Tüstént Hírek

Tüstént Hírek

Gergő vagyok, a Tüstént hírek szerkesztőjeként vasárnap és hétfőn hallhattok engem a Buboca Rádióban ! Friss hírekkel, érdekességekkel jelentkezem! No, de ha lemaradsz az adásról, az sem baj, kövesd a blogon az eseményeket!

András apó

András apó

András apó a nevem, szórakozás a kenyerem. Minden hétenvégén jól mulatsz, Ha csütörtöktől velem maradsz! Hallhatsz engem Rádióban! Olvashatsz a Blog-olóban! Fürdőzünk a Locsolóban! Találj rám a Lakóparkban!

Anna

Anna

Elsőként költözhettem be a családommal a Buboca utcai Lakóparkba. Szerdánként hallhattok engem a Buboca Rádióban, de a blogban is igyekszem hitelesen leírni a nap eseményeit.  

Bianka

Bianka

A Buboca utcai Lakópark egyszerűen csodálatos. Örömmel tölt el, hogy én a klinikára kerültem és ráadásként az egyik lakásba is beköltözhettünk. Szerdánként én is beszélek magamról és munkáról a Buboca Rádióban.

István doktor

István doktor

A Buboca Utcai Klinika vezetője vagyok. Megtalálhatnak a klinikában, illetve keddenként a Buboca Rádióban is! A fontosabb témákról a Rádió blog oldalán olvashatnak a kedves érdeklődők. Jó Egészséget kívánok!

Kati doktor néni

Kati doktor néni

A Buboca Rádióban István doktorral karöltve vezetjük a keddi műsort, szemészeti, gyermekszemészeti témában válaszolok a hallgatók kérdéseire. A blogban is igyekszem leírni a legfontosabbakat! Szerettel várom a további kérdéseket is!