Bubocai Utcai Múzeum - Tekintse meg képeinket és videóinkat!

Beszélgetés a szakértővel - Mozgásfejlődés

Gyakori csecsemő- és kisgyerekkori mozgásproblémák és gyakorlati tanácsok volt a téma a Buboca BabaKlub és Tanodának 2018.10.08-ai szakértői napján a Vízvárosi Klubban (1015 Budapest, Batthyány u. 26.). Meghívott vendégünk: Monspartné Szécsi Anikó volt! A mai alkalommal a mozgásfejlesztő játékoké volt a főszerep, ezeket is élvezték a gyerekek!

Beszélgetés a szakértővel - Logopédia

A Buboca BabaKlub és Tanodának a Vízvárosi Klub (1015 Budapest, Batthyány u. 26.) hétfő délelőttönként ad otthont. 2018-09-17-én a beszédfejlődés és késés volt a téma! Szuper jól éreztük magunkat, sok kérdésre választ kaphattunk! Ötleteket is kaptunk az otthoni játékos beszédfejlesztéshez!

Beszélgetés a szakértővel - Szemészet

A Buboca BabaKlub és Tanodának a Vízvárosi Klub (1015 Budapest, Batthyány u. 26.) hétfő délelőttönként ad otthont. 2018-09-10. első alkalommal meghívott szakember, Dr. Sényi Katalin, gyermekszemészt hallgathattuk a szemészeti problémákról és kezeléseikről. Sok kérdésre választ kaptunk, és hasznos ötleteket kaphattunk! Közben a gyerekek aranyosan játszottak, és mi is megfigyelhettük "megvizsgálhattuk" látásukat!

Állatok világnapja - 2018.10.06. - Vuk játszótér

A Buboca BabaKlub és Tanoda A gyerekekkel közös - interaktív zenés mesejátéka nagyon jól sikerült a Vuk Játszótéren, igazán méltóképpen ünnepelhettük meg azt a napot! Köszönjük a játékot!

Csoportos babamasszázs

Babamasszázs - egyéni, otthon

Babamasszázs - játékbabán, várandósan vagy családtaggal

Mocorgós Babamasszázs - csoportos

Zenés beszédfejlesztő játék - gyerekeknek, interaktív előadás

Balambér házéban, óvodás és iskolás korú gyerekekkel

Zenés beszédfejlesztő játék ismét még több kép

interaktív előadás 0-3 éves korú gyerekekkel. Sinkó Bernadett közreműködésével.

Zenés beszédfejlesztő játék ismét - gyerekeknek, interaktív előadás

Balambér házában, 0-3 éves korú gyerekekkel. Sinkó Bernadett közreműködésével.